Időpont: 2019. március 9. 9.45-18.00

Kedves Párkeresők!

Jön a tavasz, irány a természet, folytatódnak az önismereti túrák 🙂 Következő utunk a Pilisbe vezet március 9-én szombaton.

Témánk az Önbizalom lesz. Mit kell tudni az önbizalomról? Miért van szükség önbizalomra a párkeresésben? Hogyan fejleszthető?

Gyakorlati tudnivalók:
– 9.45-kor találkozunk az Árpád híd buszpályaudvaron a pilisborosjenői busz megállójában, 9.55-kor indul buszunk, és 10.25-kor érkezünk meg.
– Könnyű túrára lehet számítani, a táv 8-9 km.
– Szokásunkhoz híven nem a sporton, nem a teljesítményen van a hangsúly. Nem sietünk, és fontos lesz, hogy végig egyben maradjon a csoport, hiszen így tudjuk beiktatni a beszélgetéseket.
– A tervek szerint 17.00-kor térünk vissza Pilisborosjenőre, és indulunk is vissza az Árpád hídhoz.

Ajánlott: túrafelszerelés (készüljünk réteges öltözettel, jó, ha van plusz pulóver a hátizsákban), túrabot (ha van), szendvicsek, folyadék (min 1,5 l), némi csoki/keksz/gyümölcs.

Figyelem, figyelem 🙂
– Ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl egész napos eső, akkor előző este döntünk az elnapolásról.
– A program min. 6 fő részvételével indul el. Amennyiben előző nap 16.00-ig kevesebb, mint 6 fő jelentkezik, a program lemondásra kerül. (Mivel email-ben történik a jelentkezés, a FB eseményt visszaigazolók száma nem mérvadó, személyesen egyeztetek a jelentkezőkkel a túra indulásáról.)

Az outdoor önismereti esemény díja (jelenleg bevezető áron): 4.000 Ft (utazás saját költségen). Fizetés a helyszínen számla ellenében (szervező a BRAND Közhasznú Alapítvány).

Érdeklődés, jelentkezés: adrienn.palosi@gmail.com.

Várlak Benneteket szeretettel! 🙂
Pálosi Adrienn