Időpont: 2019. május 25. 9.00-19.30

Kedves Párkereső!

Ha érdekel az önismeret és a természet, akkor csatlakozz a túránkhoz 🙂

Visegrádon teszünk egy kört a Telgárthy- rétig (kb 3 km Visegrádtól) és vissza.

Az utat tréning gyakorlatok fűszerezik, melyek által jobban megismerhetjük és fejleszthetjük párkereső énünket.

Az Elfogadás lesz témánk, ezen belül önmagunk elfogadása, az “Elég jó vagyok” kérdésköre. Emellett a másik elfogadásáról fogunk beszélni, ahol érinteni fogjuk azt is, hogy mit jelent egyáltalán az, hogy valaki alkalmas (vagy éppen nem alkalmas) a párkeresésre.

Gyakorlati tudnivalók:
– 9.00-kor találkozunk az Újpest Városkapu autóbusz- állomáson, onnan indul buszunk 9.15- kor úticélunkra, Visegrádra.
– 10.30-re odaérünk, és indul kb 6-8 km-es körtúránk.
– Itt most nem a sporton, nem a teljesítményen van a hangsúly. Nem sietünk, és fontos lesz, hogy végig egyben maradjon a csoport, hiszen így tudjuk beiktatni a gyakorlatokat.
– Úgy készüljetek, hogy a Telgárthy- réten beülünk az étterembe kávézni- ebédelni (akár a helyi pisztrángból készített specialitásokat megkóstolni).
– A tervek szerint 18.00-kor fejezzük be a túrát Visegrádon, és indulunk vissza Budapestre. (Buszok vissza: 18.20, 18.25)

Ajánlott: túrafelszerelés (főleg a túracipő, sportcipő fontos), esőkabát, túrabot (ha van), ülőpárna (rövid relaxációhoz), szendvicsek, folyadék (min 1,5 l), némi csoki/keksz/gyümölcs.

Figyelem, figyelem 🙂
– Ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl egész napos eső, akkor előző este döntünk az elnapolásról.
– A program min. 6 fő részvételével indul el. Amennyiben előző nap 16.00-ig kevesebb, mint 6 fő jelentkezik, a program lemondásra kerül.
– A túrán való részvételhez telefonos egyeztetés szükséges. Ilyenkor elmondom pár mondatban, mire számíthattok a túrán, hogyan érdemes készülni. Illetve korlátozott a létszám. Szóval aki érdeklődik, mindenképpen írjon email-t. Érdeklődés, jelentkezés: adrienn.palosi@gmail.com.

Az outdoor önismereti esemény díja (jelenleg bevezető áron): 4.000 Ft (utazás, ebéd saját költségen). Fizetés a helyszínen számla ellenében (szervező a BRAND Közhasznú Alapítvány).

Várlak Benneteket szeretettel! 🙂
Pálosi Adrienn, pszichológus