Időpont: 2019. szeptember 22. vasárnap 9.45-18.30

Kedves Érdeklődő!
Ha szeretsz túrázni, éppen párkeresésben vagy, emellett szívesen beszélgetsz önismereti kérdésekről, akkor csatlakozz a túránkhoz 🙂

Témánk a nemiség lesz, a férfiasságról és a nőiségről fogunk beszélgetni. Pszichológiai munkám során azt veszem észre, hogy sokan nem állnak távol attól, hogy megtalálják a párjukat, de félreértik a másik nemet, és így nem tudnak megfelelően kapcsolódni a randik alkalmával.

Szóval azt nézzük meg, hogy milyen az, amikor valaki jól éli a nemiségét, és mi a különbség a két nem között – csak hogy csökkentsük a félreértési lehetőségeket.

Gyakorlati tudnivalók:
– 9.45-kor indulunk Budapestről, a találkozási helyet még pontosítom a résztvevőkkel.
– A táv 8-9 km, de emelkedőre kell számítani, felmegyünk a Julianus- kilátóba (300 m szintemelkedés viszonylag rövid távon).
– Szokásunkhoz híven nem a sporton, nem a teljesítményen van a hangsúly. Nem sietünk, és fontos lesz, hogy végig egyben maradjon a csoport, hiszen így tudjuk beiktatni a beszélgetéseket.
– A tervek szerint 17.00-kor zárjuk a programot Nagymaroson.
– Aki szeretne, készülhet úgy, hogy marad még egy órát a nagymarosi Édeskében, beszélgetni- vacsorázni, ez már fakultatív 🙂

Ajánlott: túrafelszerelés, túrabot (ha van), szendvicsek, folyadék (min 1,5 l), némi csoki/keksz/gyümölcs.

Figyelem, figyelem 🙂
– Ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl egész napos eső, akkor előző este döntünk az elnapolásról.
– A program min. 6 fő részvételével indul el. Amennyiben előző nap 16.00-ig kevesebb, mint 6 fő jelentkezik, a program lemondásra kerül. (Ezzel kapcsolatban személyesen egyeztetek a jelentkezőkkel.)

Az outdoor önismereti esemény díja (jelenleg bevezető áron): 4.000 Ft (utazás, étkezés saját költségen). Fizetés a helyszínen számla ellenében (szervező a BRAND Közhasznú Alapítvány).

Várlak Benneteket szeretettel! 🙂
Pálosi Adrienn

Bővebb információ, jelentkezés: adrienn.palosi@gmail.com