Időpont: 2019. október 12. szombat 8.00-19.00

Kedves Érdeklődő!
Ha szeretsz túrázni, éppen párkeresésben vagy, emellett szívesen beszélgetsz önismereti kérdésekről, akkor csatlakozz a túránkhoz 🙂

A témák, amelyekről beszélgetni fogunk: tapasztalatok a különböző ismerkedési fórumokról, illetve hol találjuk a számunkra megfelelő partnert. Szó lesz emellett az első randiról és az ismerkedési folyamatról. Mindezt a nyitottság jegyében.

Gyakorlati tudnivalók:
– A csapat Budapestről induló része 8.00-kor gyűlik össze, az indulási helyet még egyeztetem a résztvevőkkel.
– Kb. 9.45-re érkezünk a helyszínre, a túra hossza 8 km.
– Szokásunkhoz híven nem a sporton, nem a teljesítményen van a hangsúly. Nem sietünk, és fontos lesz, hogy végig egyben maradjon a csoport, hiszen így tudjuk beiktatni a beszélgetéseket.
– Terveim szerint a programot 17.00-kor fejezzük be.
– Buszok visszaindulása Pestre: 17.07, 17.17, 18.07, 18.45.

Ajánlott: túrafelszerelés (min. edzőcipő, de inkább túracipő), réteges ruházat, esőkabát, ülőpárna (rövid relaxációhoz), szendvicsek, folyadék (min 1,5 l), némi csoki/keksz/gyümölcs.

Figyelem, figyelem
– Ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl egész napos eső, akkor előző este döntünk az elnapolásról.
– A program min. 6 fő részvételével indul el. Amennyiben előző nap 16.00-ig kevesebb, mint 6 fő jelentkezik, a program lemondásra kerül. (Ezzel kapcsolatban személyesen egyeztetek a jelentkezőkkel.)

Az outdoor önismereti esemény díja (jelenleg bevezető áron): 4.000 Ft (utazás, étkezés saját költségen). Fizetés a helyszínen számla ellenében (szervező a BRAND Közhasznú Alapítvány).

Várlak Benneteket szeretettel!
Pálosi Adrienn

Bővebb információ, jelentkezés: adrienn.palosi@gmail.com