Érdeklődés, jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

Kedves Érdeklődők!
A társkeresés lélektanában vannak olyan területek, amelyek minden korosztályt egyaránt érintenek. A megélt élettapasztalatok és a generációs különbségek mégis indokolttá teszik, hogy a különböző életkori csoportok sajátosságairól külön- külön is beszéljünk. Először az 50 év feletti túrázóim kérték, hogy kifejezetten nekik szervezzek programot, kedves 50-esek, most Tiétek a terep! 🙂

Gyakorlati tudnivalók:
– 9.00-kor kezdünk Budapesten a Hűvösvölgyben, a pontos találkozási helyet megosztjuk majd a résztvevőkkel.- Minden jelentkezővel egyeztetünk (telefonon vagy email-ben) a kirándulás részleteiről.
– Táv: 9-10 km 295 m szintemelkedéssel. Tudni kell, hogy nem sietünk sehová, nem a teljesítmény a lényeg, inkább séta tempóban fogunk haladni, és végig egyben marad a csoport, hogy az önismereti beszélgetéseket be tudjuk iktatni.
– A tervek szerint 16.00-kor térünk vissza a kiindulási helyre, Hűvösvölgybe.

Ajánlott: túrafelszerelés (főleg a túracipő, sportcipő fontos), esőkabát, szendvicsek, folyadék, némi csoki/keksz/gyümölcs.

Figyelem, figyelem:
– Ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl egész napos eső, akkor előző nap döntünk az elnapolásról.
– A program min. 6 fő részvételével indul el. Amennyiben előző nap 16.00-ig kevesebb, mint 6 fő jelentkezik, a program lemondásra kerül.

– Az outdoor önismereti esemény díja: 6.000 Ft (utazás, étkezés saját költségen).– A fizetés kizárólag ÁTUTALÁSSAL történik november 5-i határidővel.
– A számlaszámot privát üzenetben küldjük el, tehát a jelentkezőkkel email-en/ telefonon egyeztetünk.
– A díjról a résztvevők számlát kapnak.
– Az esetleges lemondás esetén két nappal a túra előtt (nov. 5. 9.00) tudjuk visszaadni a részvételi díjat.

Várunk Benneteket szeretettel!
Pálosi Adrienn, pszichológus – túravezető
Oláh Klaudia, szervező