Érdeklődés, jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

Kedves Érdeklődők!


Ha szívesen töltötök időt természetben, és szeretnétek felerősíteni az erdőjárás pozitív lelki hatásait, akkor nektek szól ez a program 🙂

A program jellegzetessége:

– Célunk az lesz, hogy ráhangolódjunk a természetre. Hogy amikor belépünk az erdőbe, akkor ne a szavainkban- gondolatainkban elmerülve töltsük az időt, hanem a lehető legjobban átérezve a körülöttünk lévő teret, a növények, a fák hatását.

– A program alatt viszonylag kevés szó esik majd köztünk, egyáltalán nem lesznek beszélgetős feladatok, energiánkat és figyelmünket a természetre és érzeteinkre fordítjuk.


– Instrukcióim révén persze végig segíteni foglak Benneteket, hogy könnyebben ráhangolódjatok a környezetre. Semmi baj, ha nem vettetek még részt hasonló foglalkozáson, nincs szükség korábbi tapasztalatokra. Kis létszámban indulunk el, max. 8 fővel, hogy mindenkire tudjak figyelni, és válaszolni az egyéni kérdésekre.


– Hatások, amiket érezhettek: lenyugvás, elcsendesedés, lelassulás, lelki terhektől való megkönnyebbülés, megtisztulás, regeneráció, feltöltődés, felfrissülés 💚


Gyakorlati tudnivalók:

– 7.00-kor találkozunk a Kolosy tér közelében.

– Ülőpárnára, vékony plédre szükségünk lesz – amire le tudsz majd ülni.

– A reggelek még frissek, réteges ruházattal érdemes készülni, jóleshet a plusz pulcsi az egy helyben ülős feladatoknál.


– Ami még jól jöhet: folyadék, szendvics/csoki – ha megéheznél.

– 10.00 körül végzünk a HHH-n.

Részvétel:

– A program min. 3 – max. 8 fő részvételével valósul meg.


– Amennyiben a program meghiúsul (szélsőséges időjárás, a jelentkezők hiánya pl.), akkor arról mielőbb értesítjük a jelentkezőket.

– A részvételi díj 4.000 Ft/fő, amit kizárólag átutalással tudtok rendezni számla ellenében.

– A számlaszámot elküldjük a jelentkezőknek, a lemondás feltételeit az ÁSZF tartalmazza (onismeretiturak.hu).

Várunk Benneteket szeretettel!
Pálosi Adrienn, pszichológus

Oláh Klaudia, szervező


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.