2023.07.08. Rövid önismereti túra 25-35 év közötti párkeresőknek

Szerző: Adrienn Közzétéve:

Jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

Kedves Érdeklődők!

Könnyed- nyári önismereti túrára hívlak Benneteket. A Normafán teszünk egy kört, Zugliget és a Tündér- szikla irányába, közben ismerkedünk- beszélgetünk.

Jó esetben összegyűlik kb 7 nő és 7 férfi (max 10-10 fő), akik menet közben beszélgetni fognak. Lesz szabad haladás is, és számíthattok 2-3 megállásra, ahol csoportban vitatunk meg egy- egy kérdést az ismerkedéssel kapcsolatban.

Aktuális téma: hogyan érdemes jelen lenni a két nagy párkeresési csatornán: 1. az online fórumokon (app/weboldal; fénykép, szöveg stb.) és 2. a személyes terepeken (közösségek, események , ismerősök stb.). Mi vezet eredményre az online ismerkedésben, és mi a személyes programokon?

Gyakorlati tudnivalók:

  • 9.00-kor kezdünk a Normafa Pavilonok előtt.
  • Táv: kb 4,5 km 150 m szintemelkedéssel.
  • A séta alatt meg- megállunk, emellett párban végig beszélgetni fogtok.
  • A tervek szerint 13.00 körül zárjuk a túrát a kiindulási helyszínen, de jó szívvel ajánlom, hogy maradjatok még lángosozni- rétesezni- beszélgetni a Pavilonoknál 😉

Ajánlott: túrafelszerelés, folyadék, szendvics, napvédő krém-sapka- napszemüveg.

Szervezés:

  • Jelentkezni az onismeretiturak@gmail.com címre küldött email-lel lehet.
  • A programon csak akkor tudsz részt venni, ha kitöltöd az alábbi űrlapot. Erre csak EGYSZER van szükség (az első Önismereti túrád előtt), ezzel fogadod el az ÁSZF-et, és ekkor lesz meg a címed a számlázáshoz: https://palosiadrienn.com/kapcsolat/
  • A szervezés további kérdéseit (pl. pontos találkozási hely, időjárás, telekocsik, fizetés stb.) email- ben egyeztetjük, a részvétellel kapcsolatban az onismeretiturak.hu oldalon szereplő ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató az irányadó.
  • A program díja: 4.000 Ft/fő.

Szeretettel várlak Benneteket:

Pálosi Adrienn, pszichológus- túravezető


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük