2024.02.24. Téli Telihold, önismereti séta nőknek

Szerző: Adrienn Közzétéve:

Jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

Kedves Lányok, Asszonyok!

Ha szívesen ünnepelnétek női körben a telihold idejét, akkor tartsatok velünk.

Női körben fogunk most találkozni, és ráhangolódni az erdőre, a természetre, önmagunk belső hangjára. Jól fognak esni a beszélgetések kifejezetten magunk között, emellett lehet számítani hallgatag részre is.

Ősi kelta (és wicca) szokások szerint a február már a tavasz előhírnöke, lelki- érzelmi feladatunk az elengedés, megújulás. Sétánkat és beszélgetéseinket gyertyagyújtással tesszük hangulatosabbá (a tűz fontos részét képezi a megtisztulási szertartásoknak), emellett kártyát húzunk majd.

A séta előtt néhány nappal már elkezdjük az önmagunkra és nőiségünkre való hangolódást, ennek elősegítésére email-ben fogok gondolatokat, rövid gyakorlatokat küldeni.

A program szombaton 17.00-19.00 között zajlik a Normafán 6-12 fő részvételével, a találkozási helyet és az egyéb tudnivalókat időben megosztjuk a jelentkezőkkel.

A részvételi díj 4.000 Ft, amit kizárólag átutalással tudtok rendezni számla ellenében. A számlaszámot elküldjük a jelentkezőknek, a lemondás feltételeit az ÁSZF tartalmazza (onismeretiturak.hu).

Várlak Benneteket szeretettel!
Pálosi Adrienn, pszichológus- túravezető


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük