2024.04.27. Önismereti túra a gyönyörű Pannonhalmán

Szerző: Adrienn Közzétéve:

Kedves Érdeklődő!

Tölts egy pihentető, egyben feltöltő napot velünk Pannonhalmán! A Bencés Apátság és környéke, az arborétum, a lomborona tanösvény mind- mind csodás helyszínt adnak majd tavaszi önismereti túránkhoz! 🙂

Az önismereti túra során a résztvevők egymással beszélgetnek út közben. Emellett időnként meg- megállunk, és a pszichológusi gyakorlatom: az elmélet és a 15 éves kliensmunka tapasztalatait felhasználva mondom el, amit az adott önismereti témáról tudni érdemes.

Aktuális téma: kiégés- megelőzés. Ahogyan életünk egyre gyorsabb tempóra vált, fontos, hogy időben felismerjük a kiégés jeleit. Megelőzése érdekében időt kell szánnunk a pihenésre és kikapcsolódásra, csak így maradhatunk energikusak, kiegyensúlyozottak és hatékonyak az élet minden területén.

Gyakorlati tudnivalók:

– 10.00-kor kezdünk Pannonhalmán, a pontos találkozási helyet megosztjuk majd a résztvevőkkel.
– A tervek szerint 16.30-17.00 körül fejezzük be a programot.


Ajánlott: túrafelszerelés, folyadék, szendvics vagy némi csoki/keksz/gyümölcs.

Szervezés:

– Jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

– A programon csak akkor tudsz részt venni, ha kitöltöd az alábbi űrlapot (ha még eddig nem tetted), ezzel fogadod el az ÁSZF-et, és ekkor tudom elküldeni a számlát: https://palosiadrienn.com/kapcsolat/
– A szervezés további kérdéseit (pl. pontos találkozási hely, időjárás, telekocsik, fizetés stb.) email- ben egyeztetjük, a részvétellel kapcsolatban az onismeretiturak.hu oldalon szereplő ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató az irányadó.
– Email-ben jelzem majd, hogy hányan leszünk összesen, a max létszám 20 fő.
– Az outdoor program díja: 6.000 Ft/fő (utazás, étkezés saját költségen).

Szeretettel várlak Benneteket!
Pálosi Adrienn, pszichológus- túravezető


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük