2024.05.24. Éjszaka a Prédikálószéken

Szerző: Adrienn Közzétéve:

Jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

Kedves Érdeklődők!

Nagyon izgalmas és igazi nyári programra hívlak Benneteket! 🙂

Összetalálkozunk péntek délután Dömösön, aztán nekivágunk a Prédikálószéknek. Miután felértünk (1,5-2 óra út emelkedőn), tábortüzet gyújtunk (ha nincs tilalom), és nyársalunk – sütögetünk- vacsorázunk, közben beszélgetünk- ismerkedünk. Hozzatok matracot- hálózsákot, a kilátó menedékében töltjük az éjszakát. Javaslom majd a hajnali kelést (a borítókép 3:47-kor készült egy 2022-es túránkon), hogy végigkövessük a gyönyörű napfelkeltét! 🙂 A nyugis reggeli után pedig visszatérünk Dömösre szombaton kb 10.00-11.00-re.

Gyakorlati tudnivalók:

  • 17.00-kor kezdünk Dömösön.
  • Táv: odafelé összesen 4 km 528! m szintemelkedéssel.
  • Amire szükség lesz: túraruházat és cipő, fejlámpa, hálózsák – polifoam – (ha van, akkor önfelfújó matrac) a kint alváshoz. Víz és nyársalnivaló kaja, reggeli.

Szervezés:
– Jelentkezés: onismeretiturak@gmail.com

– A programon csak akkor tudsz részt venni, ha kitöltöd az alábbi űrlapot (csak EGYSZER kell, az első Önismereti túrád előtt), ezzel fogadod el az ÁSZF-et, és ekkor tudom elküldeni a számlát: https://palosiadrienn.com/kapcsolat/
– A szervezés további kérdéseit (pl. pontos találkozási hely, időjárás, fizetés stb.) email- ben egyeztetjük, a részvétellel kapcsolatban az onismeretiturak.hu oldalon szereplő ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató az irányadó.
– Email-ben jelzem majd, hogy hányan leszünk összesen, a max létszám 20 fő.
– Az outdoor program díja: 4.000 Ft (utazás, étkezés saját költségen).

Szeretettel várlak Benneteket!
Pálosi Adrienn, pszichológus – túravezető


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük