2024.08.02-04. Önismereti túratábor a Balatonnál

Szerző: Adrienn Közzétéve:

Kedves Érdeklődők!

Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre balatoni önismereti táborunk 🙂

Nomád táborunkat ismét egy balatoni kempingben verjük fel (az északi parton), és a Balaton- felvidék hangulatos helyszínein folytatjuk önismereti beszélgetéseinket: Felsőörs, Pécsely és Vászoly környékén. A vízparti kemping (magában foglalja a strandbelépőt) nagyon jó lehetőséget ad a strandolásra, szombat este pedig lazulunk- korzózunk egyet Balatonfüred központjában.

Gyakorlati tudnivalók:
– Augusztus 2-án pénteken délután érkezünk a kempingbe, és augusztus 4-én vasárnap 18.00-kor zárjuk a hétvégi programot a Balaton- felvidéken.
– A program min. 8, max. 16 fő részvételével valósul meg.
– Önismereti téma: Optimizmus, életöröm egy gondterhelt világban. Mit tehetünk az örömteliség, a lelki növekedés érdekében? Mely tetteink vezetnek a boldogsághoz? Hogyan válhatunk reménytelibbé?
– Azok jelentkezését várom, akik elfogadják, hogy a két nap alatt nagyjából végig együtt van a csoport, a közösségi szemléletet fontosnak tartom.
– A rövid túrák és az önismereti beszélgetések mellett természetesen lesz strandolás, lazulás is.
– Szállás: kempingben, saját sátrakban.
– Szervezés, érkezés, telekocsik: mindenkivel személyesen egyeztetve.

Ajánlott: kemping- túra- strandfelszerelés minimálban.

Figyelem, figyelem: ha szélsőséges időjárás elé néznénk, pl viharok, egész napos esőzés, akkor július 29. hétfőig döntünk az elnapolásról.

Szervezés:

– Jelentkezni az onismeretiturak@gmail.com címre küldött email-lel lehet.
– A programon csak akkor tudsz részt venni, ha kitöltöd az alábbi űrlapot. Erre csak EGYSZER van szükség (az első Önismereti túrád előtt), ezzel fogadod el az ÁSZF-et, és ekkor lesz meg a címed a számlázáshoz: https://palosiadrienn.com/kapcsolat/

– Az outdoor önismereti esemény díja: 18.000 Ft.
– Utazás (kb. 10-12.000 Ft), étkezés (kb. 10-20.000 Ft), szállás (kb. 12.000 Ft/2 éj vízparti kempingben) saját költségen.
– A szervezés további kérdéseit (pl. pontos találkozási hely, időjárás, telekocsik, fizetés stb.) email- ben egyeztetjük, a részvétellel kapcsolatban az onismeretiturak.hu oldalon szereplő ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató az irányadó.


Várlak Benneteket szeretettel!
Pálosi Adrienn, pszichológus – túravezető


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük